Olsen's legeret rejesuppe

Olsen’s 10 pers
Smør 50 g.
karry 2 tsk.
champignon 500 g.
løg 2 store
spinat max. 400 g. frost
bouillon 2 ltr.
æggeblommer 5 stk.
fløde ¾ ltr.
rejer 8-900 g.
Salt & peber

1. svits smør og karry et øjeblik i suppegryden.
2. tilsæt rensede, skivede champignons, friskhakket løg og frisk
eller optøet spinat.
3. lad grøntsagerne snurre nogle minutter for svag varme,
hæld suppe/bouillon ved og lad den koge 4 – 5 min.
4. pisk æggeblommer og fløde sammen, rør lidt af suppen i
og hæld det hele tilbage i gryden.
5. rør forsigtigt de pillede rejer i suppen, smag til med krydderier
og hold suppen på grænsen af kogepunktet i nogle min.

Serveres med jalapenosbrød :-)